Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Polenta pizza

Polenta pizza

Lakto Vegetarisk

Lav polentaen som anvist på pakken. Fyld den i en beholder af den størrelse og form du vil have din pizza. Lad polentaen køle helt af. Kog gerne en stor portion, da det er tidkrævede. Polentaen kan fryses i beholderen, men skal presses for vand, når den skal bruges.
Skær den kolde polenta i tynde skiver. Pensl med olie og bag dem sprøde ved 200 grader.

Imens har du lavet din tomatsovs.
Svits hakket løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt flåede tomater. Tilsæt krydderierne. Sukkeret tager den lidt beske smag dåsetomater kan have. Lad det koge godt igennem.

Når polentabundene er sprøde tages de ud og tomatsaucen hældes på. Læg evt. fyld på og drys alm. eller vegansk ost over og drys med tørret oregano/basilikum/timiam. Bag pizzaerne til osten er lysebrun.

Et godt glutenfrit alternativ til alm. pizza.


Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Dorthe

Ingredienser:

Polenta (grov majsmel)

1/2 hakket løg
2-3 fed hvidløg, hakket
1 dåse flåede tomater
2 laubærblade
salt, peber, paprika
sukker

Alm. eller vegansk ost

Oregano/basilikum/timian
 
Se flere opskrifter på Fastfood og Snacks


Kommentarer

Stine
11 år siden

mmm det lyder bare godt, må jeg prøve en dag.. elsker polenta
Lucka
10 år siden

hvad er polenta?
Sofie.
9 år siden

Mmmmm:D