Pasta med spinat og champignoner
Lakto Vegetarisk
Opskriften er fra bogen "Det Vegetariske køkken - Over 100 opskrifter"Er på side 114, og bogen generelt kan klart anbefales.
Opskriften er følgende:
TILBEREDNING:
1. Kog pastaen i en stor gryde letsaltet. Følg instrukserne på pakken mht hvor meget kogende vand osv.
2. Varm imellemtiden olien op i en stor, tykbundet gryde ved jævn varme.
Tilsæt champignoner og svits dem under jævnlig omrøring i omkring 8 minutter eller til de er næsten sprøde.
Rør oregano, boullion og citronsaft i og kog videre i 10-12 minutter eller til saucen er kogt ind til det halve.
3. Rør flødeost og spinaten i, og kog videre ved svag-jævn varme i 3-5 minutter. Tilsæt kogevandet fra pastaen og derefter den kofte pasta. Vend det godt sammen, krydr med salt og peber og varm retten forsigtigt igennem inden servering.
Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af AndreaMD
300g pasta
2spsk olivenolie
250g champignoner skåret i skiver
1tsk tørret oregano
2 3/4 dl grøntsagsboullion
1spsk citronsaft
6spsk flødeost naturel
200g frossen helbladet spinat - optøet
salt og peber
Skrevet af AndreaMD
Ingredienser:
Ingredienser:300g pasta
2spsk olivenolie
250g champignoner skåret i skiver
1tsk tørret oregano
2 3/4 dl grøntsagsboullion
1spsk citronsaft
6spsk flødeost naturel
200g frossen helbladet spinat - optøet
salt og peber
Kommentarer
northern downpour
13 år siden
13 år siden
Fundet (; Tak, Andrea
Mama Sus
12 år siden
12 år siden
Lavede den med sojafløde og ajvar i stedet, den blev rigtig god ;-)
AndreaMD
12 år siden
12 år siden
Fedt!
Line_321
8 år siden
8 år siden
Okay.. Nu er det tredje gang jeg laver denne ret, og jeg bliver stadig overrasket over hvor godt det smager!! Omnomnom!!