Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Flødesuppe af persillerødder med ristede svampe

Flødesuppe af persillerødder med ristede svampe

Lakto Vegetarisk

½ kg persillerødder
200 g kartofler
2 fed hvidløg
½ - 3/4 l mælk
salt, peber
100 g champignon eller østershatte
en klat smør, olivenolie


Skræl kartofler og persillerødder og skær dem i stykker.
Kom kartofler, hvidløg og persillerødder i en gryde sammen med ½ liter mælk og kog til grøntsagerne er helt møre- rør jævnligt, mælk brænder nemt på!
Skær svampene i tern og svits dem i lidt smør og olivenolie. Krydr med salt.
Når grøntsagerne er kogte blendes suppen og smages til med salt og peber.
Juster konsistensen med lidt ekstra mælk, hvis du synes den er for tyk.
Server suppen med de stegte svampe og en smule pesto.

Opskriften er med inspiratipn fra Aarstiderne.com og virkeligt lækker!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af MissMuffin

Ingredienser:

2 pers:

½ kg persillerødder
200 g kartofler
2 fed hvidløg
½ - 3/4 l mælk
salt, peber
100 g champignon eller østershatte
en klat smør, olivenolie

Tilbehør:
Godt brød
evt. pesto
 
Se flere opskrifter på Supper


Kommentarer

Luna_Månebarn
9 år siden

Umm... Den må jeg prøve i en veganiseret udgave en dag. Flot tallerken i øvrigt! ;)
Mrs Darling
9 år siden

mon ikke man kan bruge soyamælk i stedet, ser meget lækkert ud, jeg elsker suppe :D
MissMuffin
9 år siden

Luna, det smager så godt. Mange tak, det er oldemors fine stel som jeg har tiltusket mig og bruger med stor glæde hver dag- der er både fade, sovseskål og skåle med dertil:)

Mrs Darling, det tænker jeg sagtens at man kan, for der er jo heller ikke meget smag eller konsistens i skummetmælk..