Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Sennepspostej

Ovo Vegetarisk

Bønnerne står i blød natten over, og koges til de er helt møre, sammen med bullionterningen. Ca. 1 times kogetid.

Når bønnerne har kølet lidt af moses de, og blandes med salt, peber, paprika.

Smag til med sennep efter behov. Køl af, og spis.


"Fandt på" denne opskrift i aftes. Det var meningen det skulle have været "Hvid bønnepostej", men synes det smagte så forfærdeligt. Ville prøve at redde det med sennep, istedet for at smide det ud, og her dagen efter smager det faktisk rigtig lækkert på en rugbrødsmad, med et par skiver agurk oven på :)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Jonasss

Ingredienser:

125 g Hvide bønner
1 bullionterning
Dijon sennep
Salt
Peper
Paprika
 
Se flere opskrifter på Pålæg