
Pirogger med quorn
Ovo Vegetarisk
Dejen laves.Bland gær og vand til gæren er opløst. Tilsæt salt og mel
Lad dejen hæve
Imens kan fyldet laves.
Hak løg og ingefær i stykker. Svitse de to ingredienser i olie. Tilsæt quorn-stykkerne. Spæd til med en smule sojasovs.
Lad det småkoge i 15-20 minutter
Rul dejen ud og lav passende størrelse cirkler.(brug evt. en skål)
Læg fyldet + supplerende fyld på den ene halvdel af dejen, og læg den anden halvdel over. Pres rundt i kanten med en gaffel, så piroggen er lukket!
Bag i ca. 20 minutter, eller til de er færdige :-)
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Sisse
50 g gær
Salt
0,5 liter vand
Mel, til det passer(ikke for klistret, men heller ikke for tør)
Fyld:
Olie(jeg brugte oliven olie)
Quorn(jeg brugte stykker/bitar)
Løg
Frisk ingefær(2-3cm)
Sojasovs
Supplerende fyld:
Gulerødder
Ærter
Grønne bønner
Skrevet af Sisse
Ingredienser:
Dej: (som en bolledej)50 g gær
Salt
0,5 liter vand
Mel, til det passer(ikke for klistret, men heller ikke for tør)
Fyld:
Olie(jeg brugte oliven olie)
Quorn(jeg brugte stykker/bitar)
Løg
Frisk ingefær(2-3cm)
Sojasovs
Supplerende fyld:
Gulerødder
Ærter
Grønne bønner