Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Pirogger med quorn

Pirogger med quorn

Ovo Vegetarisk

Dejen laves.
Bland gær og vand til gæren er opløst. Tilsæt salt og mel

Lad dejen hæve

Imens kan fyldet laves.

Hak løg og ingefær i stykker. Svitse de to ingredienser i olie. Tilsæt quorn-stykkerne. Spæd til med en smule sojasovs.

Lad det småkoge i 15-20 minutter

Rul dejen ud og lav passende størrelse cirkler.(brug evt. en skål)
Læg fyldet + supplerende fyld på den ene halvdel af dejen, og læg den anden halvdel over. Pres rundt i kanten med en gaffel, så piroggen er lukket!

Bag i ca. 20 minutter, eller til de er færdige :-)


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Sisse

Ingredienser:

Dej: (som en bolledej)
50 g gær
Salt
0,5 liter vand
Mel, til det passer(ikke for klistret, men heller ikke for tør)

Fyld:
Olie(jeg brugte oliven olie)
Quorn(jeg brugte stykker/bitar)
Løg
Frisk ingefær(2-3cm)
Sojasovs

Supplerende fyld:
Gulerødder
Ærter
Grønne bønner
 
Se flere opskrifter på Brød