Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Boghvedefrikadeller - ovo vegetarisk

Ovo Vegetarisk

1. Boghveden hældes i en sigte og overhældes med kogende vand.
2. Boghveden koges i 2½ dl vand
3. Boghveden simrer i 15 min under låg
4. Boghveden afkøles
5. Hak 2 dl hasselnødder
6. Tilsæt boghveden, æg, kartoffel og krydderier.
7. Farsen formes til frikadeller
8. Frikadellerne steges minimum 3 minutter på hver side.



Denne opskrift er fra en opskriftbog om boghvede købt af min mors veninde Lisbeth, så jeg ved ikke hvad bogen hedder, men opskriften er god. Æg kan muligvis udskiftes med en erstatning. Hvis du eksperimenterer, så skriv gerne resultatet som kommentar :o)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af VerdensDejligste

Ingredienser:

1 dl hel boghvede
2½ dl vand
2 dl hasselnødder
2 æg
1 dl rå revet kartoffel eller 60 g kost moset kartoffel
Salt, peber og ½ tsk allehånde eller andet krydderi
Fedtstof til stegning
 
Se flere opskrifter på Frikadeller