Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Indbagt Hvidkål

Indbagt Hvidkål

Ovo Vegetarisk

Snit hvidkålen fint og forkog den ca. 10 minutter.
Imens den koger hakkes løg, hvidløg, krydderurter og pinjekerner.
Tag kålen af varmen og hæld vandet fra, hæld den hakkede blanding i sammen med rasp og æg og rør godt rundt. Jeg har slumpet mig til en god konsistens, den skal være forholdsvis tyk, men æggene gør resten i ovnen.
Læg butterdejspladen (indrømmet: jeg er tit for doven til at lave dejen selv, når jeg kan købe den i Brugsen) i et ovnfast fad og læg kålmassen på og luk til. Iflg. opskriften på butterdejspakken skal den have ca. 25 min. i ovn ved 200C indtil den er gylden, men det er længe ikke nok. Ca. 40-45 tog det, men det kan selvfølgelig variere.

Smager fortræffeligt med nye kartofler og persillesauce!



Bedømmelse: 5 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af AJ

Ingredienser:

Ca. 1/3 – del hvidkål
1 løg
2 fed hvidløg
Persille og anden krydderurt, f.eks. timian
Pinjekerner
Rasp
3 æg
1 rulle butterdej
Salt og peber
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad

Alle opskrifter af AJ:



Spicy Bønnefad