Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Kikærtebøffer

Kikærtebøffer

Ovo Vegetarisk

Det hele puttes i blenderen. Det må gerne være lidt "groft", behøver ikke være helt fint;-)
Når man synes det har fået nok, formes det til bøffer og steges på panden - jeg giver dem også lidt tid i ovnen for at være sikkert på de bliver gennemstegte;-)

Jeg spiser dem enten med blandet salat - og hvad jeg ellers lige har - eller i en hjemmebagt grov-burgerbolle med forskellig grønt, og balsamico løg (se mine andre opskrifter)
Kunne nok også være gode på en rugbrødsmad, eller i pitabrød tror jeg ;-)
Enjoy;-)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Trinche

Ingredienser:

250 g røde linser
1 spsk olie
2 løg i skiver, revet eller små stykker
1 spsk tandoori krydderi
300 g kikærter, kogte
1 tsk frisk ingefær (måske en smule mere)
1 æg
3 spsk persille
180 g rasp
 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter


Kommentarer

Tosseren
10 år siden

Skal linserne ikke koges før man blender hele balladen? Og hvad med Rapsen, den bare på til sidst ikke? Kan man godt bruge kickærter i dåse?
Hihi undskylder alle spørgsmålene, er "ny" vegetar :D
Trinche
10 år siden

Jo altså linser skal koges inden, de røde bliver ret smattede, og hjælper ligesom til at holde det lidt sammen. Vent med at komme dem i, eller put bare halvdelen i, så bøfferne får lidt konsistens. Raspen kommes også i efter de øvrige er blendede, så synes jeg de bliver bedst;-) ingen problemer med spsg - der er mange ting man liiiiiige ska finde ud af til at starte med;-) held og lykke med det;-) de her kikærtebøffer er mine ynglings faktisk! Man kan sagtens bruge kikærter fra dåse, men helt ærligt synes jeg at de kikærter man selv har udblødt og kogt smager bedre.....men hvis det ska gå stærkt så snupper du bare en dåse. Bønner kan sagtens udblødes og koges i store portioner og så fryser du bare dem ned du ikke har brug for, så er d altid i fryseren....lækrere og langt mere økonomisk;-)