Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Rå pasta med kødløse-boller og tomatsovs

Rå pasta med kødløse-boller og tomatsovs

Råvegansk

Lav bollerne først, da de ikke bliver dårligere af at trække.
Blend kernerne/frøene, sammen med tangen(som evt. har trukket i lidt vand), frisk citronsaft, dadlerne og peberen. Det er okay, hvis der er små stykker tilbage af ingredienserne. Bland skåret svampe i farsen, og lad det trække.

Lav pasten.
Jeg brugte en kartoffelskræller, og lavede fine aflange pasta'er. Et rivejern kan også bruges.

Så er det tomatsovsens tur!
Blend det hele og smag til.

Anret og, velbekomme! :-)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Sisse

Ingredienser:

Pasta
Gulerod eller squash laves til pasta.

Bollerne
Solsikkekerner/græskarkerner(valnødder, mandler)
Wakame-tang
Frisk citronsaft
En halv rød peber
Ingefær
Dadler
Svampe

Tomatsovs
Tomater
Soltørrede tomater
Resterne af guleroden/squashen(som ikke kan laves til pasta)
Rød peber
frisk oregano
Evt. andre krydderrier, evt. chili, hvidløg, gærflager, salt og peber.
 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter