Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Lækre raw brownies m. glasur

Lækre raw brownies m. glasur

Råvegansk

Eftersom min mave ikke er helt glad for alt det der normalt er i en brownie, om det er en vegansk, vegetarisk eller paleo variant, så har jeg selv fundet på denne opskrift. Den er lavet på gefühlen, så målene er gætteri. Hvis du begiver dig ud i den, så smag dig frem undervejs. Enjoy :)

Sådan her gør du:
Brug enten en foodprocessor (sådan en ønsker jeg mig!), alm blender eller stavblender (staven). Blend dadlerne indtil de er nogenlunde blendede. Tilføj da lidt vand og kakaoen og blend videre. Bliv ved med at tilføje vand, indtil du når en smørbar konsistens. Flæk vaniliestangen på langs og skrab kornene ud, som du så tilføjer din brownie-mix. Blend en sidste gang, så kornene kan blive blandet godt ind i massen.

Find en lille beholder og smør da den lækre brownie-masse ud i den. Sæt låg på beholderen og stil den på køl i en 30 minutters tid eller indtil den har sat sig lidt eller blevet kold/kølig.

Lav nu din glasur, så du virkelig får smagen af brownie! Flormelis blandes med lidt af vandet og kakaoen tilføjes. Bliv ved indtil glasuren har en god smørbar konsistens. Smør den på brownien og sæt den på køl igen. Vent på at glasuren er stivnet, hvorefter du da kan fråde på livet løs! :D

* Dadlerne jeg brugte var tørrede, men hvis der bruges friske dadler, skal der højst sandsynligt ikke tilsættes noget vand.

* Vil anbefale at stille brownien i fryseren i 10-20 minutter, inden den skæres ud, så den er mere fast og til at få hel op af beholderen. Og vil yderligere anbefale at putte bagepapir i beholderen, så den er nemmere at skære ud og få hele stykker ud af. De kan så gemmes i en anden og større beholder i køleskabet.

Note:
Ved godt at den ikke er helt sund, hvad angår sukkeret, men synes stadig den er sundere end den almindelige variant :) Glasuren kan godt undværes, hvis man er sukkerforskrækket eller bare vil passe på blodsukkeret.


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af MissKitty

Ingredienser:

Brownie:
Dadler (200 gram)
Rå kakao (1/2 dl ca)
Vand
Vaniliestang (1 stang)

Glasur:
Flormelis (5 tsk)
Rå kakao (1,5 tsk)
Vand (2 tsk ca)
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af MissKitty:


Kommentarer

goodwomann
2 år siden

j_a_s_t_e_r_0_2_j_e_f_f_e_r_s_o_n_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m
Hej.
Rart at møde dig, jeg er Miss Jaster, jeg er en enkelt kvinde fra United State, jeg arbejder for US Army. Jeg ville elske at kende dig mere bedre, og det er kun, hvis du ikke har noget imod at skrive mig til min email (jaster02jefferson@gmail.com

) er en nem gå dame, der vil gøre noget for den person, jeg elsker, kan du fortælle mig noget om dig selv i din mail til mig, så jeg vil gøre det samme og venter på dit søde svar.
Jaster.