
Mediterranean Kale
Råvegansk
Grøn kål kan være en svær grøntsag at indføre i ens diæt, da det er en rimelig "robust" grøntsag. Men her er en superlækker raw opskrift på en middelhavs salat.Start med at tage bladende af kålen (jeg har valgt at bruge savoykål), vask dem og riv bladende fra stilken (gem evt. stilken til juicing eller grønne smoothies). Læg stykkerne ovenpå hinande og rul dem til en rulle, så du derefter kan skære kålen i strimler (denne metode er også kaldt the chiffonade cut i det franske køkken).
Når du har alle strimlerne i skålen, tilsætter du olivenolie, citronsaft og salt. Begynd at massere kålen rigtig godt ind i indgridenserne, til kålen er dejlig blød og lækker.
Skær oliven og peberfrugter i små stykker (evt. tern) og tilsæt pinjekerner.
Voila, en hurtig, lækker og ikke mindst supersund ret.
Savoykål indeholder massere af kostfibre og er supergodt til fordøjelsen.
Derudover er kål sprængfyldt med næring, især calcium og vitamin K
Læs mere..
http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=38
Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af pantera
Olivenolie
Citronsaft
Havsalt
Rød peberfrugt
Oliven
Pinjekerner
Skrevet af pantera
Ingredienser:
Grønkål/savoykålOlivenolie
Citronsaft
Havsalt
Rød peberfrugt
Oliven
Pinjekerner