Verdens bedste Raw-brownie
Råvegansk
Denne brownie kan man faktisk købe nede på den nye rawfood restaurant i københavn!- Den smager simpelthen bare himmelsk!
Kagedejen:
2 dl groft hakkede paranødder
2 dl kokosolie
10 dl dadler udblødt i vand i 1 time
2 dl rå kakaopulver
1 knivspids himalayasalt
Drys:
1 dl gojibær
1 dl kokosmel
Vejledning:
Kagedejen:
•Blend dadlerne til en dadelpasta. Rør resten af ingredienserne i.
•Form dejen til den er ca. 3 cm tyk og sæt den i køleskabet.
Drys:
•Blend gojibær og kokosmel i en blender og drys det over kagen.
•Skær kagen i kvadrater, inden den serveres.
Kommentarer
Luna_Månebarn
14 år siden
14 år siden
Hej Sofus! Den opskrift ser bare super nem og lækker ud. Den må jeg have afprøvet. Tak for den! :-)
Sofie.
14 år siden
14 år siden
Hej Luna! Det var så lidt;)
Andreas&Joy
14 år siden
14 år siden
Mums mums mums... Simpelthen bare så lækker.
Luna_Månebarn
14 år siden
14 år siden
Nu har jeg afprøvet opskriften - SÅ lækker! Jeg lavede den 100 % økologisk - hvilket kun gjorde den ekstra god! Jeg havde dog ingen gojibær så jeg dekorerede kagen med rå kakaonips og kokosflager i stedet. Derudover brugte jeg dobbelt så mange paranødder end anført. (250 g. i alt. Fordi jeg alligevel havde dem liggende. Umm - har lyst til et stykke lige nu! Så jeg må hellere snart lave en portion igen.
everlin
14 år siden
14 år siden
uha det ser ud til at være en god opskrift:) så den vil jeg da prøve!
Nannavuf
14 år siden
14 år siden
kan man bruge en anden olie end kokosolie?
Røsle
13 år siden
13 år siden
hvad er det for en rawfood restaurant?
Mette-
13 år siden
13 år siden
Mums, den smagte rigtig godt:)
Jeg havde ingen goribær, så nøjedes bare med kokos på toppen, og så i fryseren med kagen, så den blev rigtig klæt som brownie.
Røsle: det må være 42Raw i Pilestræde, kbh, der refereres til. Jeg mindes at denne kage smager meget at det fyld i putter som midterlag i nogle af deres kager.
Nanna: Tror kun kokosolie duer, da den er neutral i smagen. Den kan fås til 39 kr i Helseminbutikkerne (Fields, Fisketorvet..etc)
Røsle
13 år siden
13 år siden
Der må jeg hen en dag!
Swimsister
13 år siden
13 år siden
De smager endnu bedre, hvis man kun bruger 1-1½ dl kokosolie. Skal i så fald serveres så-godt-som direkte fra køleskabet, da de ret hurtigt bliver bløde. Jeg putter gerne saft og skal af 1 appelsin i også, det gør smagen dejlig frisk.
fisk
13 år siden
13 år siden
ikke nok fisk!
Røsle
13 år siden
13 år siden
Har lige lavet den, den smager FANTASTISK! Men den er godt nok også dyr.... blev meget overrasket over hvor meget den rent faktisk smager af chokoladekage!
Malkavia
13 år siden
13 år siden
Meget, meget lækker. Jeg tilsatte også en del vaniljepulver... Og store stykker hakkede mandler.
throatwobblermangrove
13 år siden
13 år siden
Måske er det et lidt fjollet spørgsmål men, tror du man kan bruge alm. kakaopulver? Den bliver jo så ikke 100% raw, men det råkakaopulver er bare så dyrt! Lyder fantastisk lækker, har tænkt mig at lave den en af dagene. Lige her på falderebet; hvor lang tid skal den have i køleskabet?
BobbelobBob
13 år siden
13 år siden
Hvor mange stk. bliver der?
granhammer vegan xvx
13 år siden
13 år siden
ven af de bedste kager i verden
granhammer vegan xvx
13 år siden
13 år siden
bedste kage ever. Man kan altid varier den
Remix
13 år siden
13 år siden
Sad lige og kiggede i bogen "Raw Cake" af Caroline Fibæk (lækker bog!), hvor opskiften kommer fra og bestemte mig for, at have "brownie babe" som den rigtigt hedder til dessert i aften. Så er glad for, at den har fået gode anmeldelser
Ida mus
12 år siden
12 år siden
Skal til at prøve og lave den - den ser faktisk HELT VILDT lækker ud
famchrmichael
10 år siden
10 år siden
Den her er SUPER! Jeg plejer at putte et lag af peanutbutter i - det gør den ekstra god synes jeg
Monica
8 år siden
8 år siden
Jeg lod mig inspirere af ovenstående kommentarer og lavede kagen med et lag peanutbutter i, friske havtorn i "dejen" og frysetørrede hindbær med kokos på toppen - MUMS! Tak for en rigtig god opskrift