Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
hokkaidopastasauce

hokkaidopastasauce

Vegansk

Hokkaidogræskaret hakkes groft og hvidløget snittes fint.

Varm olien i bunden af gryden og svits hvidløget deri, ca. 2 minutter.
Tilsæt græskar og lad det sauteres i ca. 4 minutter under omrøring.

Tilsæt vand, boullionterning, en ordentlig omgang timian (1-2 teskefulde), en knivspids revet muskat og lad simre, ca. 20 minutter.

Blend saucen med en stavblender. Smag til med salt, peber og olivenolie eller sojafløde.

Server med god kvalitet pasta og en skive brød eller flûte til.


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af ER

Ingredienser:

1 hokkaidogræskar
5 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
boullionterning
5dl vand
evt. sojafløde
timian, muskatnød, salt, peber

gryde (> 2 liter)
stavblender
 
Se flere opskrifter på Grøntsagsretter


Kommentarer

ER
8 år siden

Der skulle selvfølgelig stå: "Varm olien i bunden af gryden og svits hvidløget..."
Mrs Darling
6 år siden

det lyder lækkert, det skal vi have til aftensmad i aften :D
Mrs Darling
6 år siden

den var lige så god som den lød 10 points herfra :)
ER
6 år siden

Tak, Darling! <3 Det glæder mig, du kunne bruge den.