Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Tomat, squash og spinat karry

Tomat, squash og spinat karry

Vegansk


1. Steg løg i 1 spsk olie i 5 minutter, indtil bløde. Tilsæt karry pasta og steg videre i 3 minutter. Tilsæt squash, tomater og 200 ml vand, og rør godt.

2. Læg låg på og lad det simre i 15 minutter, indtil squashen netop er kogt og tomaterne er brudt ned. Rør spinat i og lad simre et par minutter til spinaten er faldet sammen. Krydder og server med evt. basmati ris.


Per portion:

131 kcal, protein 3,8 g, kulhydrat 18,7 g, fedt 5,1 g, mættet fedt 0,4 g, fibre 4,3 g, salt 0,42 g












Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Knoggel

Ingredienser:

- 1 stort løg, halveret og skåret
- Olie
- 2 spsk Madras karrypasta
- 1 lille butternut squash, ca 500g, skåret i stykker
- 5 tomater, kvarte
- 100g spinat, grofthakket
- Dampede Basmati ris eller andet tilbehør
 
Se flere opskrifter på Grøntsagsretter

Alle opskrifter af Knoggel:






Kommentarer

amalie91
5 år siden

Er ingredienser til én portion?
Knoggel
3 år siden

Nej, jeg ville mene at der er til to personer :)