Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Chana Masala

Chana Masala

Vegansk

Varm olien i en stor stegepande. Tilsæt løg og sautér indtil det er gennemsigtigt. Tilføj hvidløg og fortsæt med at sautére indtil løget er gyldent.

Tilføj kikærter, haricots verts, krydderier, ingefær, tomater, citronsaft og ca.1 dl vand. Varm op til det begynder at småkoge og lad simre i ca.10 minutter mens du rør i det jævnligt. Tilsæt evt. lidt mere vand hvis det er nødvendigt.

Rør persillen i, og smag til med salt. Servér med couscous eller andet tilbehør.



Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Knoggel

Ingredienser:

4 serveringer

- 2-3 spsk. oliven olie
- 1 stort løg, hakket
- 2-3 fed hvidløg, hakket
- 2 dåser kikærter, drænede og skyllede
- 250 g haricots verts, halverede
- 1-2 tsk garam masala el. karry
- 1/2 tsk gurkemeje
- 1/2 tsk spidskommen
- 2 tsk friskrevet ingefær
- 2 store modne tomater, skårede i terninger
- 2-3 spsk citronsaft
- 1/2-1 dusk frisk persille, grovhakket
- salt
- tilbehør (ris, quinoa, eller couscous)
 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter

Alle opskrifter af Knoggel:






Kommentarer

Knoldselleri
5 år siden

Hvad er de stegte penne ved siden af?
Knoggel
5 år siden

Hej Polly, det er stegte tempeh strimler, men dem har jeg desværre ikke opskriften på, da det er en opskrift jeg har oversat fra vegkitchen.com, så det er også derfra billedet stammer ;)