
Broccolisuppe med rugbrødscroutoner og valnøddebrød
Vegansk
Olie, løg, hvidløg og krydderurter (friske eller tørrede)sauteres i en gryde ved middelvarme til løgene er klare.
Grøntsagsbouillon tilsættes.
Skær en buket broccoli (den hele - også stammen) i grove stykker og kom dem i. Lad det koge 15-20min. og blend så til du ikke gider at blende mere. Smag til med muskatnød, peber og salt.
Server med rugbrødscroutoner (rugbrødstern ristet i olie i ovnen) og frisk valnøddebrød.
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af T-rex
1 stort løg
4-6 fed hvidløg
Persille
Merian
Salvie
1 l. bouillon
Broccoli
Muskatnød
Peber
Salt
Skrevet af T-rex
Ingredienser:
(Raps)Olie1 stort løg
4-6 fed hvidløg
Persille
Merian
Salvie
1 l. bouillon
Broccoli
Muskatnød
Peber
Salt