Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Bulgurs-kugler

Bulgurs-kugler

Vegansk

Hæld bulguren i en skål og dæk til med kogende vand, så vandet dækker 1-2 cm over bulguren - lad stå i et kvarter. Der skal stadig være bid i bulguren.

Si det overskydende vand fra og ælt bulguren grundigt med hænderne - tilsæt de øvrige ingredienser (krydderierne til sidst), og stil skålen i køleskabet i ca. 10 min.

Rul "farsen" til aflange kugler - smagsfulde og lækre - både som snack og del af en hovedret.
Denne mængde giver ca. 15 kugler.


Bedømmelse: 8 / 10 på 6 stemmer.

Skrevet af Eadgyth

Ingredienser:

2 dl bulgur
70 g tomatpuré (½ dåse)
4 hvidløgsfed (hvis du som mig elsker hvidløg - ellers efter smag)
2 spsk olie
Hakket persille
Chili
Cayenne-peber
Salt
Peber
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider

Alle opskrifter af Eadgyth:






Kommentarer

T-rex
8 år siden

De ser lækre ud! Det må prøves. Har du selv taget billedet?
veggiemommy
8 år siden

Mmmmm det fik jeg tit som barn, men jeg bruger bare couscous - spiser det med salatblade som wrap :)
Mau-Lindow
8 år siden

Virkelig lækker opskrift! :)
Tqooa
7 år siden

Utroligt mættende!
Jeg gangede opskriften med tre, men puttede kun et enkelt fed hvidløg i, bulguren kunne måske godt have taget et mere, men man kunne altså sagtens smage det ;-)

Men ellers meget god opskrift :)