
Samosa (deforme)
Vegansk
Tag springroll arkene ud af fryseren!!Tænd for blusset og sæt en pande eller gryde over med lidt olie i
1: Løg og hvidløg svitses
2: Krydderierne tilsættes
3: Kartoflerne
4: Ærterne
5: Persillen
6: Smag til med salt
Fyldet er færdigt!
Følg anvisningen bag på pakken til at samle dem.
Jeg laver dem gerne som forårsruller fordi det andet åbenbart er for svært for mig..
Man kan enten vælge at stege dem i lidt olie på en pande eller det sundeste (og tørreste) bager dem til de er gyldne i en ovn.
De smager rigtig godt med sødchilispvs eller en ingefær/tahindressing og så en godt omgang råkost salat (jeg synes det som måltid bliver for tungt med fx ris)
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af PollyPunk
1-2 hakkede løg
3 dl ærter
3-6 fed hakket hvidløg
1 bund hakket bredbladet persille
2 spsk spidskommen
2 spsk tandoori
1 spsk sennepsfrø
1/2-1 tsk bombay karry
chili efter smag
et godt drys sort peber
Salt
God olie
15-20 ark springroll dej (fra grønthandlerens fryser)
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
7-10 kogte kartofler i tern1-2 hakkede løg
3 dl ærter
3-6 fed hakket hvidløg
1 bund hakket bredbladet persille
2 spsk spidskommen
2 spsk tandoori
1 spsk sennepsfrø
1/2-1 tsk bombay karry
chili efter smag
et godt drys sort peber
Salt
God olie
15-20 ark springroll dej (fra grønthandlerens fryser)
Alle opskrifter af
PollyPunk :