Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Cremet jordskokkesuppe

Cremet jordskokkesuppe

Vegansk

Sauter jordskokker, kartoffel, selleri og løg i olie 3-4 min.

Tilsæt fond og kog i 30 min, herefter tilsættes soyafløden og suppen koger endnu 15 min før den blendes med en stavblender. Suppen skal være helt fin og cremet i konsistensen.

Tilsidst smages suppen til med salt og peber. Hvis suppen smager for fed kan man tilsætte lidt citronsaft. ;)

Dejlig suppe, som sagtens kan holde sig på køl i et par dage..


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Marika

Ingredienser:

500g jordskokker, i tern
1 bagekartoffel, i tern
150g knoldselleri, i tern
1 løg, fint hakket
2 spsk olivenolie
1 l grøntsagsfond
250 ml soyafløde
salt og peber
evt citronsaft
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af Marika:






Kommentarer

AkupunkturAnni
5 år siden

Minder til forveksling om den, jeg plejede at lave... før jeg blev vegetar. Der var altså bare alm. fløde i og så var der bacon til.... ER der nogle som har en god ide til noget, som kan erstatte den røgede og saltede smag?
Lone O
3 år siden

Jeg har brugt Søl - det er et tang produkt, og er en rigtig god erstatning.
Hvid jeg skal erstatte bacon i gryderetter eller lign plejer jeg at bruge røget paprika.