Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Creme/mos/pure af hokkaido og blomkål

Vegansk

Egentlig tyvstjålet fra Polly, som dirigerede mig gennem mit første forsøg. Det blev så vellykket, at jeg hermed tillader mig at planke opskriften :
Et hokkaido-græskar soigneres (fjerne dimsen foroven og forneden), skylles, halveres og kernerne og snasket fjernes (kernerne kan frasorteres og laves til lækre snacks), resten skæres i store tern/chunks. Det geniale ved hokkaidogræskar er, at de ikke behøver at blive skrællet:)
Det samme sker for blomkålen....aka skæres i store chunks, stokken i mindre.
Delene småkoger halvt dækket i vand med et par boullionterninger, et pænt drys tandoori, hvidløg efter egen smag (min. 1 fed !) og gerne et par skefulde grønt krydderi (oregano/timian/merian/basilikum).
Når kogepunktet er ved at være korrekt startes stavblenderen...WROOOOOM WRROOMMMMMMMMM....
I med soyafløden....snurre snurre..masser af friskreven muskatnød....evt lidt tomat pure....
Voldfråd til anything !!
Og gerne tæppebombet med persille (men hvad har ikke godt af det ?!)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Supper


Kommentarer

Kilroy
7 år siden

En eventuel ;) rest kan spædes op med lidt vand, og der er suppe !!!