Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Ærtesovs.

Vegansk

1 dl. bouillon (Grønsags.)
125 g. ærter
½ fint hakket løg
15 g. margarine (nutana eksempelvis)
Salt
Peber
Estragon

- Kog ærter og løg et par minutter i bouillonen og kom det hele i en blender sammen med margarinen og blend.
- Smag til med salt/peber og estragon.


Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Annie.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger


Kommentarer

Stine
12 år siden

Hvad plejer du at spise denne sovs til?
Annie.
12 år siden

Altså den smager lidt hen af béarnaise sauce (bare med en meget festligere farve!) så jeg plejer at bruge den ovenpå kartofler.
Stine
12 år siden

Ok alletiders, må jeg da prøve... det ser jo dejlig let ud :)
Lucka
10 år siden

det samger også godt med lidt mozzaralla:D
enLouise
9 år siden

Åh den er fråderen!