Ærtesovs.
Vegansk
1 dl. bouillon (Grønsags.)125 g. ærter
½ fint hakket løg
15 g. margarine (nutana eksempelvis)
Salt
Peber
Estragon
- Kog ærter og løg et par minutter i bouillonen og kom det hele i en blender sammen med margarinen og blend.
- Smag til med salt/peber og estragon.
Alle opskrifter af Annie.:
Frikadeller.
Spinatlasagne.
”Hygge-boller”
Hvidkålssuppe.
Bønne-fritter.
Ærtesovs.
Pæretærte.
Tomatsovs.
Kommentarer
Stine
13 år siden
13 år siden
Hvad plejer du at spise denne sovs til?
Annie.
13 år siden
13 år siden
Altså den smager lidt hen af béarnaise sauce (bare med en meget festligere farve!) så jeg plejer at bruge den ovenpå kartofler.
Stine
13 år siden
13 år siden
Ok alletiders, må jeg da prøve... det ser jo dejlig let ud

Lucka
11 år siden
11 år siden
det samger også godt med lidt mozzaralla:D
enLouise
10 år siden
10 år siden
Åh den er fråderen!