Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Sprødt grønkålsdrys

Vegansk

Pluk grønkålen af stænglerne, og hak den fint. Det kan med fordel gøres i en minihakker, hvor det kun tager et øjeblik. Jo finere det hakkes, jo nemmere er det at få sprødt.

Kom derefter grønkålen på en varm pande, og svits grønkålen ved god varme i ca. 10 minutter, indtil den bliver lækkert sprød. Den skal være lidt brun i kanten, så rør hyppigt rundt, så det ikke brænder på. Drys med salt, når grønkålen er færdig, og server det som pynt til diverse retter - fx på en risotto.

Man kan evt. også bruge lidt fedstof på panden. Så bliver det nemmere helt sprødt, men det kan fint laves uden.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Bønnespiren

Ingredienser:

Frisk grønkål
Salt
 
Se flere opskrifter på Andet