Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Flødeskum

Flødeskum

Vegansk

Put kokosmælken i køleskabet nogle timer.
Åben dåserne og mælk det flydende fra (gem til sovs eller lign)
Tag det 'hårde' og pisk med vanilla og flormelis

Stil det på køl til du skal bruge det.

Er anvendeligt til tærter, lagkager, i varm kakao, ria'ala'man og alle steder man normalt ville bruge alm. flødeskum.

eg tror det er en god ide at putte lidt mere flormelis i hvis man vil putte den på lagkage, men test stivheden når du tager den fra køleskabet (nok specielt hvis den skal stå på et bord længe i sommervarme osv)


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

2 ds kokosmælk (grå dåse fra føtex el. fakta)
1 tsk vanilla
2sspk flormelis
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Laika
5 år siden

Nice - Den skal prøves!
Luna_Månebarn
5 år siden

Godkendt!! :D