Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Bananmuffins med chokolade og valnødder

Bananmuffins med chokolade og valnødder

Vegansk

- Hørfrø og vand koges op til det er tykt, og piskes sammen med sukkeret og olien.
- Bananerne moses og vendes i.
- De hakkede valnødder og den hakkede chokolade blandes i.
- Mel, bagpulver, vaniliesukker og kanel blandes i massen.

Hvis dejen er for tyk kan den fortyndes med plantemælk.

Dejen fordeles i muffinsforme, og bages ca 10 min ved 225 grader.

Når kagerne er kolde kan de evt pyntes med smeltet chokolade eller hvad man nu er til :)


Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Britta

Ingredienser:

4 spsk "blendede" hørfrø
12 spsk vand
3 dl sukker
1 dl olie
4 ½ dl mel
3 tsk vaniliesukker
1 tsk kanel
3 tsk bagepulver
3-4 bananer
hakkede valnødder af 6 hele valnødder
50 g hakket, mørk chokolade

evt chokolade til overtræk
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Turtley
12 år siden

Smager sgu godt.

Jeg kan sagtens anbefale dem!
Amandabs
11 år siden

LÆKKERT! :)
Ally
11 år siden

Kan de fryses ned? :)
Britta
11 år siden

Jeg er aldrig nået til at have nogle at fryse ned ;) Men kan ikke forestille mig at de ikke kan :)
Shaman93
10 år siden

Hvor mange muffins kan der ca. blive ud af en dej? :) jeg vil nemlig prøve din opskrift til en stor fødselsdagskage, til min søns 1års :)
Acai-Maria
10 år siden

Jeg fik ca 22 normale muffins ud af det. De hævede rigtig godt og blev meget luftige af de blendede bananer og den luftige hørfrøslim.