Bananmuffins med chokolade og valnødder
Vegansk
- Hørfrø og vand koges op til det er tykt, og piskes sammen med sukkeret og olien.- Bananerne moses og vendes i.
- De hakkede valnødder og den hakkede chokolade blandes i.
- Mel, bagpulver, vaniliesukker og kanel blandes i massen.
Hvis dejen er for tyk kan den fortyndes med plantemælk.
Dejen fordeles i muffinsforme, og bages ca 10 min ved 225 grader.
Når kagerne er kolde kan de evt pyntes med smeltet chokolade eller hvad man nu er til
Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af Britta
12 spsk vand
3 dl sukker
1 dl olie
4 ½ dl mel
3 tsk vaniliesukker
1 tsk kanel
3 tsk bagepulver
3-4 bananer
hakkede valnødder af 6 hele valnødder
50 g hakket, mørk chokolade
evt chokolade til overtræk
Skrevet af Britta
Ingredienser:
4 spsk "blendede" hørfrø12 spsk vand
3 dl sukker
1 dl olie
4 ½ dl mel
3 tsk vaniliesukker
1 tsk kanel
3 tsk bagepulver
3-4 bananer
hakkede valnødder af 6 hele valnødder
50 g hakket, mørk chokolade
evt chokolade til overtræk
Kommentarer
Turtley
12 år siden
12 år siden
Smager sgu godt.
Jeg kan sagtens anbefale dem!
Amandabs
11 år siden
11 år siden
LÆKKERT!
Ally
11 år siden
11 år siden
Kan de fryses ned?
Britta
11 år siden
11 år siden
Jeg er aldrig nået til at have nogle at fryse ned Men kan ikke forestille mig at de ikke kan
Shaman93
10 år siden
10 år siden
Hvor mange muffins kan der ca. blive ud af en dej? jeg vil nemlig prøve din opskrift til en stor fødselsdagskage, til min søns 1års
Acai-Maria
10 år siden
10 år siden
Jeg fik ca 22 normale muffins ud af det. De hævede rigtig godt og blev meget luftige af de blendede bananer og den luftige hørfrøslim.