
Bananmuffins med chokolade og valnødder
Vegansk
- Hørfrø og vand koges op til det er tykt, og piskes sammen med sukkeret og olien.- Bananerne moses og vendes i.
- De hakkede valnødder og den hakkede chokolade blandes i.
- Mel, bagpulver, vaniliesukker og kanel blandes i massen.
Hvis dejen er for tyk kan den fortyndes med plantemælk.
Dejen fordeles i muffinsforme, og bages ca 10 min ved 225 grader.
Når kagerne er kolde kan de evt pyntes med smeltet chokolade eller hvad man nu er til

Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af Britta
12 spsk vand
3 dl sukker
1 dl olie
4 ½ dl mel
3 tsk vaniliesukker
1 tsk kanel
3 tsk bagepulver
3-4 bananer
hakkede valnødder af 6 hele valnødder
50 g hakket, mørk chokolade
evt chokolade til overtræk
Skrevet af Britta
Ingredienser:
4 spsk "blendede" hørfrø12 spsk vand
3 dl sukker
1 dl olie
4 ½ dl mel
3 tsk vaniliesukker
1 tsk kanel
3 tsk bagepulver
3-4 bananer
hakkede valnødder af 6 hele valnødder
50 g hakket, mørk chokolade
evt chokolade til overtræk
Kommentarer
Turtley
11 år siden
11 år siden
Smager sgu godt.
Jeg kan sagtens anbefale dem!
Amandabs
10 år siden
10 år siden
LÆKKERT!

Ally
10 år siden
10 år siden
Kan de fryses ned?

Britta
10 år siden
10 år siden
Jeg er aldrig nået til at have nogle at fryse ned


Shaman93
9 år siden
9 år siden
Hvor mange muffins kan der ca. blive ud af en dej?


Acai-Maria
9 år siden
9 år siden
Jeg fik ca 22 normale muffins ud af det. De hævede rigtig godt og blev meget luftige af de blendede bananer og den luftige hørfrøslim.