Æbleskiver
Vegansk
Rør gæren ud i den lunkne mælk. Bland de andre ingredienser sammen og stil dejen til hævning en halv times tid et lunt sted.Varm æbleskivepanden op og kom lidt becel i "hullerne". Fyld "hullerne" halvt op med dej. Når æbleskiven begynder at stivne på undersiden vendes de nogle gange, så de bliver runde. Jo hyppigere du vender dem undervejs, jo rundere bliver de.
Skal selvfølgelig nydes med flormelis og marmelade.
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Maj :)
½ liter lunken sojamælk
30 gram vegansk margarine, fx flydende becel (ikke den lette)
1 spsk sukker
Reven skal af en øko citron
250 gram hvedemel
Lidt vanillesukker efter smag
margarine til panden
en æbleskivepande
Skrevet af Maj :)
Ingredienser:
25 gram gær½ liter lunken sojamælk
30 gram vegansk margarine, fx flydende becel (ikke den lette)
1 spsk sukker
Reven skal af en øko citron
250 gram hvedemel
Lidt vanillesukker efter smag
margarine til panden
en æbleskivepande
Kommentarer
KeepTexasBeautiful
12 år siden
12 år siden
Jeg vil på det kraftigste anbefale folk at bruge natron/bagepulver istedet for gær. Har engang lavet æbleskiver med gær og smagen var ret meget ved siden af synes jeg.
(har ikke givet karakter)
Maj :)
12 år siden
12 år siden
Tak for tippet. Lavede dem til mig, min mor og hendes veninde, som er kok, og vi fandt at smagen sad lige i skabet. Men hver sin smag