Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Tofu-haydari

Vegansk

Alle ingredienserne kommes i en blender/foodprocessor, og køres til det ar den konsistens man synes bedst om.

God som smørepålæg, som dip til aftensmaden eller til salater.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Louise79

Ingredienser:

250 g all-purpose tofu
ca. 100 g tomatpure
15 soltørrede tomater
Et løg
Hvidløg efter smag
Chili efter smag
1 spsk olie (jeg bruger solsikke)
1 spsk mild soya
salt og peber
Evt et drys gærflager
 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

~ZenBambi~
7 år siden

~ ka' MAN ik' rulle det til små bitte Cocktailpøller???...


HVA'BA???... KAN MAN IK' GODT DET HVA'???...


<3~ ;)
Louise79
7 år siden

ZEN - kan du sikkert godt, men vil tro det skal være ret fast i konsitensen...
Det portion jeg lavede forleden er i hvert tilfælde ikke fast nok, selvom den er godt som spread.