Peberrodsbagte rødbeder
Vegansk
Skræl en mængde rødbeder som passer til dit ovnfad/ønsker/behov.Skær dem i både/halve/kvarte/chunks og smid dem i fadet sammen med olie og evt. en smule vand sammen med salt, godt med peber, saft af en citron/2 lime, 2 - 5 fed hakket hvidløg og pænt store mængder (omkring en stor håndfuld) friskrevet peberrod.
Bland og bag i ovnen ved ca. 180 grader i 4 - 5 kvarter, check undervejs, de skal absolut være helt møre.
Det gør bestemt ikke noget at tilsætte en lille håndfuld græskarkerner (eller andre kerner/nødder/frø) fra starten af.
Server som tilbehør til alt muligt, som selvstændig let ret sammen med groft brød og en bette salat eller kold som tilbehør/fyld i en burger/oven på ristet rugbrød med chilliTartex
Vær ikke bange for at bruge pænt store mængder peberrod, de bliver ikke vildt stærke, men peberrod og rødbeder kan altså noget helt magisk sammen !!!!
Frishakket persille må gerne svøbe sig omkring ved serveringen
Alle opskrifter af Kilroy :
Avokado med fyld
Æblefætre
stuvede østershatte
Syltede valnødder
Ananaskompot (tror jeg jeg kalder det;))
Langtidsbagte tomater
Meget fyldig vintersuppe
Saltmandler
Chokodruer
Svampepostej
Creme/mos/pure af hokkaido og blomkål
Krydrede stegte ris
Peberrodsbagte rødbeder
Kilroys tandoorikartofler
Hjemmelavet marcipan
Løgpostej
Dødnem vegansk "smørreost"
Pesto af skvalderkål og purløg
Alternativ blomkålssuppe
3 Green Sauce
Ærtedip/pure
Tømmermandsbrasede kartofler
Vegedeller
Kilroygryde
Kommentarer
Kilroy
12 år siden
12 år siden
Et frækt tip er de sidste 5 min i ovnen at drysse rigeligt med blå birkes !!!