Kilroys tandoorikartofler
Vegansk
Ingen raketvidenskab her, men det er en variant af brasede kartofler, som jeg jævnligt kaster min kærlighed på :Rist 1 - 4 fed hvidløg og et lille hakket løg i olie til de bliver lidt bløde og gennemsigtige, tilsæt kogte kartofler i tern og en håndfuld græskarkerner/nødder/frø, rist videre til de begynder at få lidt farve/stegeskorpe.
Tilsæt 1 spsk Tandooripulver og/eller -paste, lidt chilli, slf salt og megen peber, blanceret spinat/fiiiinthakket grønkål, en god skwiis soyafløde og pænt meget friskrevet muskatnød (jeg er tosset med det, så juster selv mængden, men det skal i :)), lad snurre for svag varme i nogle få minutter og fråd med masser af friskhakket persille (har jeg sagt det før ?!?).
Igen kan denne ret varieres i det uendelige (det kan det meste lækre grønne mad vel ?). Lidt porrer, rosenkål eller grøn peber er bestemt ikke af vejen fra start af.
Næste gang tror jeg, der skal en håndfuld gærflager i sammen med fløden
Alle opskrifter af Kilroy :