Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
BRATWURST!

BRATWURST!

Vegansk

Først blander man olie og, soya og krydderier. Så hakker man løg, hvidløg og soltørrede tomater helt til smat. Hvis stykkerne er for store, kan de ikke blandes med seitanen og falder ud, når man former pølserne. Og tilsætter dem til olie blandingen sammen med vand. Så blander man langsomt seitanmelen i, mens man rører rundt. Jeg ved ved ikke præcis hvor meget vand jeg brugte, men man må bare prøve sig frem til den rigtige konsistens. Det skal kunne formes, men stadig være blødt. Så skal de rulles ind i sølvpapir, okay stramt, i den pølsestørrelse man nu kunne tænke sig! Opskriften skulle gerne give ca 10 store pølser. Så skal de bages i ovnen ved 200 grader i ca en halv time til 3 kvarter, alt efter hvor store de er og hvor crappy din ovn er. De skal bare være nogenlunde faste, så de ikke falder fra hinanden, når man steger dem. Så skal de lige køle af. Rispapirene opblødes i noget varmt vand med risvineddike i. Tør rispapirene af og rul pølsen stramt i det. Så skal de bare steges til de er godt brændte i masser af olie. Man kan også sagtens undlade pølseskind!
Nydes i en hoddog, en franner eller bare med sennep og ketchup!

Kødædende børn elsker dem!!

(Dem på billedet er uden pølseskind, jeg havde ikke lige noget rispapir den dag)


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Schnotzi

Ingredienser:

5 dl seitanmel
1/2 dl solsikkeolie eller olivenolie
ca 2 dl vand
et halvt løg
3 hele soltørrede tomater
et skvæt soyasauce
3 fed hvidløg
mega meget basilikum (helst den fra Lidl for ekstra tysk smag)
2 knuste lauerbær blade
masser af timian
masser af oregano
mega meget røget paprika
cayenne pebber
masser af salt
masser af pebber
evt tabasco

PØLSESKIND:
forårsrullerispapir
1 spsk risvinseddike
 
Se flere opskrifter på Erstatninger

Alle opskrifter af Schnotzi:



Pizza med bechamel-ost




Kommentarer

Minky25
7 år siden

fantastik ide!