Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Mac'nCheese

Mac'nCheese

Vegansk

Kog pastaen og sæt til side.

Ostesovs:
Cashewnødderne blendes i en foodprocessor/minihakker eller lignende. De skal være blendet helt fint, men ikke så meget, at det bliver til en pastamasse. Tilføj gærflager, løgpulver, salt og peber og blend det hele sammen.
Hæld sojamælk, majsmel og olie i en gryde og giv det et opkog. Lad det herefter simre i 5-10 minutter indtil majsmelet er opløst. Hæld det langsomt i cashewblandingen mens der blendes (jeg bruger en stavblender til den del). Blend til massen er tyk og cremet. Bland miso og citronsaft sammen og bland det herefter i.

Hæld makaroni i et ovnfast fad og hæld ostesovsen over. Bland det hele godt sammen.

Bag i ovnen ved 160 grader i 20minutter, rør i det et par gange undervejs.

Blend brødet til krymmel og hæld over retten. Bag 15 minutter mere i ovnen, til toppen er sprød og gylden.

Server og nyd det!

PS. Opskriften er stort set identisk med den fra Colleen Patrick-Goudreaus "The 30-Day Vegan Challenge"


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Karat

Ingredienser:

400 g makaroni eller pastaskruer/spiraler

2 skiver (ikke for friskt) brød

"Oste"-sovs
3 dl usaltede cashewnødder
1 dl gærflager
3 tsk løgpulver
2 tsk salt
1/2 tsk hvid peber
8 dl sojamælk
4 tsk majsmel
1 dl smagsneutral olie
1/2 dl hvid misopasta
saft fra 1/2 citron
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad