Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Spidskål med kokos

Vegansk

Fremgangsmåde:

Snit kål, hvidløg, chili.

Opvarm olie på en stor pande/gryde

Rist sennepsfrø i olien til de "popper"

Tilsæt hvidløg, chili - rist lidt til hvidløg tager farve

Tilsæt kål og rør rundt til kålen har den konsistens du ønsker (jeg kan godt li den fast)

Tilsæt kokos og bønner og rør rundt.


Jeg plejer at spise ris kogt i boullion til



Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af ennasuS

Ingredienser:

Kål (gerne spidskål)
Hvidløg (efter behag)
Chili (efter behad)
Sennepsfrø (omkring 1 spsk)
Olie
Kokos
Bønner/Kikærter (efter behag)
 
Se flere opskrifter på Grøntsagsretter


Kommentarer

Anis
7 år siden

Lyder godt - vi mangler opskrifter med spidskål. Når du skriver kokos, er det så kokosmel eller kokosmælk, eller kokos i en helt anden form?
ennasuS
7 år siden

Det er kokosmel :)
Eline
7 år siden

Uhm det lyder dejligt! jeg tror at en fint strimlet fennikel og måske lidt porre og gulerod i også vil være godt:) Uden at have smagt retten:) Måske det bare er ved at være frokosttid? Ved hvad jeg skal have til aftensmad imorgen i hvertfald!
ennasuS
7 år siden

God ide, Eline! Jeg smed et bundt forårsløg i forleden samt en håndfuld butterbeans. Mums.
Anis
7 år siden

Smager rigtig, rigtig godt. Hvis ikke de der sennepsfrø var mildt afførende, ville jeg tilsætte mange flere :). Og så tilsatte jeg lige en lille dåse kokosmælk (det er nu godt :) )
ennasuS
7 år siden

Tak Anis :D . Det er også en af mine favoritter - og så er den nem! Jeg smider også et skvat sesam-frø i.. men tror man kan lege med den i en uendelighed. Jeg vidste ikke, de der sennepsfrø var mildt afførende - men så ved jeg da hvad jeg skal gøre, næste gang jeg får hård mave... hihi