Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
To slags mexicansk inspireret smørepålæg

To slags mexicansk inspireret smørepålæg

Vegansk

Spicy bønnespread


Blend alle ingredienser til en cremet spread. Smag den evt. til med mere chili eller hvidløg for en stærkere version, og tilsæt lidt koldt vand hvis du finder den for fast.

Spis den som pålæg ovenpå rugbrød med agurkeskiver eller brug den som smørelse i dürumruller eller tortillas.



- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –


Rød hummus


Blend alle ingredienser. Smag evt. hummusen til med mere chili eller hvidløg for en stærkere version.

Spis den som pålæg ovenpå rugbrød eller brug den som dip til f.eks agurke eller gulerodsstave.



Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

Spicy bønnespread

300 g. røde kidneybønner
2 cm frisk chili
2 fed hvidløg
50 g. grillet rød peberfrugt
1 tsk. salt
2 soltørrede tomater


Rød hummus

150 g. kogte kikærter
100 g. grillet rød peber
2 fed presset hvidløg
2 spsk. tahin
2 tsk. spidskommen
1 tsk. havsalt
½ dl. koldt vand
2 spsk. olivenolie
2 cm frisk chili
1 spsk. citronsaft
2 soltørrede tomater
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.: