To slags mexicansk inspireret smørepålæg
Vegansk
Spicy bønnespreadBlend alle ingredienser til en cremet spread. Smag den evt. til med mere chili eller hvidløg for en stærkere version, og tilsæt lidt koldt vand hvis du finder den for fast.
Spis den som pålæg ovenpå rugbrød med agurkeskiver eller brug den som smørelse i dürumruller eller tortillas.
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –
Rød hummus
Blend alle ingredienser. Smag evt. hummusen til med mere chili eller hvidløg for en stærkere version.
Spis den som pålæg ovenpå rugbrød eller brug den som dip til f.eks agurke eller gulerodsstave.
Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af Luna_Månebarn
300 g. røde kidneybønner
2 cm frisk chili
2 fed hvidløg
50 g. grillet rød peberfrugt
1 tsk. salt
2 soltørrede tomater
Rød hummus
150 g. kogte kikærter
100 g. grillet rød peber
2 fed presset hvidløg
2 spsk. tahin
2 tsk. spidskommen
1 tsk. havsalt
½ dl. koldt vand
2 spsk. olivenolie
2 cm frisk chili
1 spsk. citronsaft
2 soltørrede tomater
Skrevet af Luna_Månebarn
Ingredienser:
Spicy bønnespread300 g. røde kidneybønner
2 cm frisk chili
2 fed hvidløg
50 g. grillet rød peberfrugt
1 tsk. salt
2 soltørrede tomater
Rød hummus
150 g. kogte kikærter
100 g. grillet rød peber
2 fed presset hvidløg
2 spsk. tahin
2 tsk. spidskommen
1 tsk. havsalt
½ dl. koldt vand
2 spsk. olivenolie
2 cm frisk chili
1 spsk. citronsaft
2 soltørrede tomater