Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Deller a la ister :)

Vegansk

Selv en veganer eller vegetar kan af og til længes efter smagen af medister ..

Nu er hjælpen nær!, for kombinationen af blomkål, ingefær og muskat smager helt som medister :)

Ris koges med vand og salt.
Blomkål koges og hældes i en si, så vandet kan løbe fra.
Løget hakkes groft.

Alle ingredienser hældes i en stor skål og blendes til en ensartet fars med en stavblender.

Steges på panden i en god olie til dellerne er godt brune på hver side.

Serveringsforslag:
Varme med kogte kartofler og stuvet spinat.
Kolde på rugbrød med asier, syltede rødbeder eller andet surt.


Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Anis

Ingredienser:

2 dl ris
4 dl vand + lidt salt
-
1 blomkål - skåret i stykker
2 dl havregryn
1 løg
2 spsk boullionpulver
1 tsk tørret, pulveriseret ingefær
1 tsk revet muskatnød
salt og godt med peber
 
Se flere opskrifter på Frikadeller


Kommentarer

Eline
7 år siden

Allehånde er også et gennemgående krydderi i gammeldaws medisterpølse. Og nogle gange stødt nellike. Måske de også kan bruge i din deller a la ister og gøre dem endnu mere som dengang medister kun var noget for kødspisere:)
jydenrasmine
6 år siden

.....og mundvandet løber.....:-D
Sinepal
4 år siden

De smagte altså godt. Lidt klistrede, det vil jeg eksperimentere lidt med næste gang. Tilføjede allehånde og stødt nellike som foreslået, mums