Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Mmmmm...Veganske Rice Crispies Treats

Mmmmm...Veganske Rice Crispies Treats

Vegansk

Rice Crispies hældes i en skål, og et stort fad smøres med smagsneutral olie.

Sukker, rismalt og rismælk varmes i en gryde under konstant omrøring, til massen koger. Herefter holder man op med at røre i det og lader det koge i 6 minutter. Pas på det ikke koger over (hvis det gør, så fjern fra varmen, skru lidt ned og sæt tilbage på varmen), det skal boble og laver lidt skumagtigt noget.

Imens blendes cashewnødder til man har en halv deciliter. Når karamelmassen har kogt i 6 minutter tages den af varmen og cashewmelet røret i til det er opløst.

Massen hældes over Rice Crispies og blandes med en grydeske, til alle er dækket. Herefter hældes det over i det smurte fad og køler af. Skæres i firkanter og opbevares i en lufttæt beholder.

Advarsel: STÆRKT vanedannende :)Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Karat

Ingredienser:

12 dl Rice Crispies
2,5 dl økologisk rørsukker
1 dl rismalt
1/2 dl rismælk
1/2 dl blendede cashewnødder (en halv dl EFTER de er blendet til mel)
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

goodwomann
6 år siden

j_a_s_t_e_r_0_2_j_e_f_f_e_r_s_o_n_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m
Hej.
Rart at møde dig, jeg er Miss Jaster, jeg er en enkelt kvinde fra United State, jeg arbejder for US Army. Jeg ville elske at kende dig mere bedre, og det er kun, hvis du ikke har noget imod at skrive mig til min email (jaster02jefferson@gmail.com

) er en nem gå dame, der vil gøre noget for den person, jeg elsker, kan du fortælle mig noget om dig selv i din mail til mig, så jeg vil gøre det samme og venter på dit søde svar.
Jaster.