Indisk inspireret gullashsuppe?
Vegansk
Hæld en god skvis olie i en grydeHæld løg og hvidløg i og steg et min. hæld alle krydderierne i og rist dem lidt.
Derefter tilsættes 1 liter vand og bringes i kog
tilsæt derefter sojagranulaterne
Put låg på og lad det koge i ca 20 min ved middelhøj varme
Tilsæt mere vand og grønkål og ærter
Kog videre 10 min og så skulle det være færdigt
Man kan sagtens undlade granulater og/eller tilsætte grønsager.
Hvidkål i strimler eller rød peberfrugt eller gulerødder eller kartoffel tern (steges sammen med løgene)
Blomkål eller broccoli kan i små buketter tilsættes og koge med de sidste 10-15 min
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
1 tsk koriantfrø
1 tsk røget paprika
1/2 tsk sort peber
1 spsk spidskommen
1 spsk tandoori
6 nelliker
6 laurbærblade
3 fed hakket hvidløg
1 spsk sirup eller sukker
Chili og urtesalt/bullion efter behag
1lille dåse tomatpuré
2 hf hakket grønkål (evt andet bladgrønt)
1 stort hakket løg
100 g grønærter
1 hf sojagranulater
vand
olie
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
1 tsk Bukkehornsfrø1 tsk koriantfrø
1 tsk røget paprika
1/2 tsk sort peber
1 spsk spidskommen
1 spsk tandoori
6 nelliker
6 laurbærblade
3 fed hakket hvidløg
1 spsk sirup eller sukker
Chili og urtesalt/bullion efter behag
1lille dåse tomatpuré
2 hf hakket grønkål (evt andet bladgrønt)
1 stort hakket løg
100 g grønærter
1 hf sojagranulater
vand
olie
Alle opskrifter af
PollyPunk :