Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Indisk inspireret gullashsuppe?

Vegansk

Hæld en god skvis olie i en gryde

Hæld løg og hvidløg i og steg et min. hæld alle krydderierne i og rist dem lidt.

Derefter tilsættes 1 liter vand og bringes i kog
tilsæt derefter sojagranulaterne
Put låg på og lad det koge i ca 20 min ved middelhøj varme

Tilsæt mere vand og grønkål og ærter

Kog videre 10 min og så skulle det være færdigt

Man kan sagtens undlade granulater og/eller tilsætte grønsager.
Hvidkål i strimler eller rød peberfrugt eller gulerødder eller kartoffel tern (steges sammen med løgene)
Blomkål eller broccoli kan i små buketter tilsættes og koge med de sidste 10-15 min





Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1 tsk Bukkehornsfrø
1 tsk koriantfrø
1 tsk røget paprika
1/2 tsk sort peber
1 spsk spidskommen
1 spsk tandoori
6 nelliker
6 laurbærblade
3 fed hakket hvidløg
1 spsk sirup eller sukker
Chili og urtesalt/bullion efter behag
1lille dåse tomatpuré

2 hf hakket grønkål (evt andet bladgrønt)
1 stort hakket løg
100 g grønærter

1 hf sojagranulater

vand

olie
 
Se flere opskrifter på Supper