Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Joe's Sauce Hollandaise

Joe's Sauce Hollandaise

Vegansk

Kom tofu i kasserolle over lavt blus;
Purer fint til det er en fin, lind masse (jeg brugte en stavblender).
Kom saft fra citronerne, gærflager, salt og cayenne i under kraftig piskning eller blendning.

Tilsæt olien lidt ad gangen til saucen får den ønskede konsistens

Den skal have en salt karakter og på den syrlige side; så du skal smage den godt til.

Jeg eksperimenterer videre, og ændrer når/hvis opskriften forbedres. Går til laks (UHA) og er forrygende til de hvide asparges.

PS. Har fjernet Gurkemejen, den smager faktisk mærkeligt


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Jefe

Ingredienser:

* 125 ml silken tofu
* 2 økologiske citroner (ikke kun ubehandlet, ØKO)
* 1 spiseske nutritional yeast (gærflager)
* 1 teske salt
* Et par drej fra peberkværnen med hvid peber
* Et nip cayenne
* Ca. 10 cl. rapsolie eller lignende olie; IKKE oliven. Olien skal være smagsneutral
 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger

Alle opskrifter af Jefe:



Joe's Dressing