Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Æble-kanel-kage

Vegansk

Det tørre blandes i en skål, det våde i en anden.
Det hele blandes nu godt sammen.
Mens dejen trækker 5 minutter skæres æblerne i tynde skiver.

I et fad lægges først lidt dej, og derefter et lag af de skivede æbler. Sådan fortsættes til dejen er brugt op. Få det gerne til at passe med lag æbler.

Bages ved 200 grader.
Bagetiden varierer afhængig af fadets facon og højde. Stik i kagen efter ½ time, er der flydende dej på gaflen skal kagen have mere.

Pyntes med frosting efter smag og behag. Choko, eller mokka-frosting fungerer rigtig godt. Pyntes til sidst med hakkede nødder.

Serveres evt. med lidt vanille-creme, vanille-is eller lidt frugtsalat.

Velbekomme


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Louise79

Ingredienser:

200 gram æblemos
100 gram brun farin
100 gram mørk agavesirup
100 gram malede nødder/mandler
50 gram grahamsmel
150 gram hvedemel
50 gram smeltet margarine
300 mL mælkeerstatning (havre fungerer godt)
2 tsk natron
2 spsk kanel
et skvis citrons
2 æbler
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik