Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Joe's Tomatsuppe

Joe's Tomatsuppe

Vegansk

I Toscana hedder den Pappa al Pomodoro; Jamie har planket den fra dem; jeg har planket fra ham og ændret til min (ve)gane

Hvidløg snittes i tynde skiver
Den eventuelle chilli hakkes fint
Stilke fra basilikum hakkes fint,
En solid omgang olivenolie i en gryde varmes op, hvidløg og den eventuelle chili svitses i et par minutter (må ikke brænde på).
Tilsæt tomaterne, vand & vin, mos/rør i gryden, og lad retten boble (ikke bulderkoge) i 15-20 min.
Brødet rives i mindre stykker, smides i gryden. Smag til med salt og peber fra kværnen.
Tilsæt basilikum, og rigeligt (5 cl) olivenolie og rør rundt; lad småsimre i 5-10 min til.
Er suppen for tyk; tilsæt mere vand (eller lidt hvidvin)

Jeg serverer suppen med "Parmesan"


Bedømmelse: 3 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Jefe

Ingredienser:

Til 2 (sultne) personer

2 ds flåede økotomater
5 fed hvidløg i tynde skiver
1 stort bundt frisk basilikum; stilke finhakkes, blade rives i strimler
Extra virgine olivenolie
grovt havsalt og peber
1/3 daggammelt hvidt brød
1/2 l vand
- evt 1 glas hvidvin (do it, det giver noget ekstra
- evt. 1 chili
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af Jefe:



Joe's Dressing