Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Fyldig, smagfuld grøntsagssuppe

Vegansk

Alt til suppe basen skæres i stykker af en art og koges sammen med vand og evt en bouillon terning. Det skal koge ca 15-20 min til det hele er mørt. Blend med stavblender andet der kan blende:) Der kan tilsættes en rest soya cuise her, hvis man som jeg liiiiiige lå inde med en rest som ikke skulle gå til spilde. Men det plejer altså ikke at være en del af opskriften.

I basen tilsættes de rå kartofler og de ukogte linser (bønner fra dåse skal bare tilsættes lige inden servering og varmes igennem). Koges møre - ca 20 min med salt, peber og lauerbærblade. Tilsæt spinaten (og de evt grønne bønner) og varm igennem. Smag til med salt og peber.

Spis varm med godt brød til!
Smager dejligt og fyldigt, og ikke af alle mulige sære krydderier (som jeg ellers er STOR tilhænger af, men bare af råvare.

Gad ikke tage foto. Gør det en gang ved lejlighed!!


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Eline

Ingredienser:

Base:
Selleri 5-6 stængler eller en god klump fra knolden
1-2 peberfrugter
4-3 friske tomater eller alle dem fra skålen som måske er ved at blive lidt runkne.
2 løg
4 fed hvidløg

Fyld:
rå kartofler i mundrette tern
spinat (frost eller frisk)
evt grønne bønner
linser/bønner fx kikærter, grønne linser eller moong dahl

lauerbærblade
salt
peber
 
Se flere opskrifter på Supper