Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
ÆggeFRIsalat

ÆggeFRIsalat

Vegansk

Skær halvdelen af tofuen i ca ½ cm tykke tern. Smuldr den anden halvdel og steg begge dele i lidt olie ved middel varme til det har fået en smule farve. (Hvis du ønsker en mere findelt “ikke-salat” vil jeg anbefale at du smuldrer alt tofuen) Tilsæt ½ tsk. havsalt samt 1 tsk. karry og kom tofuen i en skål til afkøling mens du forbereder de øvrige ingredienser.

Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i fine tern. Skær også de syltede agurker samt æblet i fine tern og kom begge dele ned i skålen til den stegte tofu.

Tilsæt vegansk mayonnaise (kan købes i helsekostbutikker – jeg brugte mærket Bio Vita) samt sojayoghurt. Smag til med krydderierne. Måske ønsker du en salat der smager meget af karry eller sennep? Tilsæt da mere efter smag.

Brug “ikke-salaten” på den traditionelle måde, i en sandwich med grøn salat eller rucola og evt. lidt karse - eller kom den f.eks i lune pitabrød som et smagfuldt og saftigt fyld!


http://hijaluna.wordpress.com/2012/04/03/ikke-salat/


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

200 g. fast neutral tofu
100 g. tomater (uden kerner!) i fine tern
2 syltede agurker (ca. 50 g.) i fine tern
1 æble i fine tern
4 spsk. vegansk mayonnaise
4 spsk. sojayoghurt
2 tsk. dijon sennep
3 tsk. karry
½ tsk. paprika
Finthakket purløg
Havsalt (ca. 2 tsk)
Friskkværnet peber
Evt. 1-2 knivspids sort salt
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.:






Kommentarer

Sarask
5 år siden

Nøj, hvor smager det altså bare godt, Luna!
Ærger mig lidt over, at jeg ikke fik lavet det noget før. Den rammer helt plet :D