Frosting
Vegansk
Frosting - den amerikanske version af glasur. Ret lækkert!Vaniljefrosting
½ kop margarine
3 kopper flormelis
1 kvart kop mælkeerstatning (gerne m. vanilje)
1½ tsk. vaniljekorn fra en vaniljestang
Blandes sammen - godt! Hvis det er for tykt tilføjes mere flormelis, hvis for tyndt tilføjes mere mælkeerstatning.
Chokoladefrosting
Tilføj ½ kop kakaopulver - eller ½ kop smeltet chokolade
Kaffefrosting
Drop den kvarte kop soyamælk og brug i stedet en kvart kop stærk, kold kaffe
Mokkafrosting
Drop den kvarte kop soyamælk og brug i stedet en kvart kop stærk, kold kaffe - og en kvart kop kakaopulver.
Andet
Tilføj hakkede nødder, hakket chokolade, kokosmel eller noget helt fjerde.
Peanutbutter
1/4 kop margarine (stuetemperatur)
1/3 kop cremet peanut butter
1 spiskeske sirup
1½ spiskeske vaniljeekstrakt
1 og 1/4 kop flormelis
1-2 spiskeske mælkeerstatning (eller vand)
1. Bland margarine, peanut butter, sirup og vanilje og mix med en elektrisk pisker indtil det er meget blødt - 2-3 minutter. Vend flormelis i dejen (bliver stift, er normalt). Dryp mælkeerstatningen i lidt af gangen, til frostingen er ensfarvet og luftig.
Alle opskrifter af Mette:
Havregrynskager
Figenkugler
Kokoskugler
Mandelsmåkager
Hård nougat
Nøddecrunch
Æble- eller pærekage
Pæretærte
Meget Mættende Risboller
Vegansk Bechamelsauce
PastaBroccoli
Spaghetti Olivia
Pastaskruer med snydesauce
Grønne linser med broccoli
Grønne mungbønner
Gryde med rodfrugter
Burger-Mos Tærte
Verdens LETTESTE tærtedej
Vegansk Bernaise Sauce
Kommentarer
Klidmonsteret
14 år siden
14 år siden
Det ser jo bare helt vildt lækkert ud...
Hvorfor giver man dog det 1 /10?
Jeg har godt nok ikke smagt det endnu, men det virker da til, det fortjener bedre...
Trutfant
14 år siden
14 år siden
Uha, mål i kopper.
Jeg sørgede bare for at bruge den samme størrelse kop hele tiden, så ændrer man ikke målene. (Havde ikke nogen "amerikansk kop" mål.)
Den smagte godt på skeen. Glæder mig til at smage den på kagen, når den er kølet helt ned.
Pernille
14 år siden
14 år siden
det er genialt, jeg lavede det her til min fødselsdag og det var et kæmpe hit !
we are the nothing
14 år siden
14 år siden
Jeg rørte 1 tsk matcha te pulver i, og fik den fineste sart grønne frosting der var helt perfekt på mine mango cupcakes
DenBlaaKat
13 år siden
13 år siden
Org Yearh! på blåbær- banan muffins´ne herinde fra er chokoladen bare god.. Uhm..
Carrot
13 år siden
13 år siden
Undskyld men skal det ikke være: Hvis det er for tykt tilføjes mere mælkeerstatning, hvis det er for tyndt tilføjes mere flormelis? Anyways... Superlækker let kage! 10/10 herfra
Røsle
13 år siden
13 år siden
Enhver kages evige redning!
Røsle
13 år siden
13 år siden
Enhver kages evige redning!
Røsle
13 år siden
13 år siden
Enhver kages evige redning!
Snyn
13 år siden
13 år siden
Det er en virkelig god opskrift! Vil lige give et tip om, at især på orange-chokolade muffins, der smager det godt med appelsinfrosting (udskift den kvarte kop soyamælk med en kvart kop presset appelsin og pynt med revet appelsin skal)
Séverine
12 år siden
12 år siden
Nu ved jeg hvad jeg skal lave i dag :-P
sofiesurprise
12 år siden
12 år siden
Mener du ikke, at hvis den er for tyk, tilsæt mere mælkeerstatning, og hvis den er for tynd, tilsæt mere flormelis? (-;
Fed erstatning på Butter Cream frosting. ^^
moonytiger
11 år siden
11 år siden
Så har jeg prøvet den som frosting til en vegansk chokoladekage, og den er lækker, men helt ekstremt sød... er der nogen mulighed for at tage noget af sødmen af den? Jeg ved godt den er lavet på næsten ren flormelis, så det er et svært spørgsmål Men jeg har en sukkertand uden lige, og jeg kunne næsten ikke spise hele mit stykke kage xD