Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Frosting

Frosting

Vegansk

Frosting - den amerikanske version af glasur. Ret lækkert!

Vaniljefrosting
½ kop margarine
3 kopper flormelis
1 kvart kop mælkeerstatning (gerne m. vanilje)
1½ tsk. vaniljekorn fra en vaniljestang

Blandes sammen - godt! Hvis det er for tykt tilføjes mere flormelis, hvis for tyndt tilføjes mere mælkeerstatning.

Chokoladefrosting
Tilføj ½ kop kakaopulver - eller ½ kop smeltet chokolade

Kaffefrosting
Drop den kvarte kop soyamælk og brug i stedet en kvart kop stærk, kold kaffe

Mokkafrosting
Drop den kvarte kop soyamælk og brug i stedet en kvart kop stærk, kold kaffe - og en kvart kop kakaopulver.

Andet
Tilføj hakkede nødder, hakket chokolade, kokosmel eller noget helt fjerde.

Peanutbutter
1/4 kop margarine (stuetemperatur)
1/3 kop cremet peanut butter
1 spiskeske sirup
1½ spiskeske vaniljeekstrakt
1 og 1/4 kop flormelis
1-2 spiskeske mælkeerstatning (eller vand)

1. Bland margarine, peanut butter, sirup og vanilje og mix med en elektrisk pisker indtil det er meget blødt - 2-3 minutter. Vend flormelis i dejen (bliver stift, er normalt). Dryp mælkeerstatningen i lidt af gangen, til frostingen er ensfarvet og luftig.


Bedømmelse: 8 / 10 på 12 stemmer.

Skrevet af Mette

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Klidmonsteret
14 år siden

Det ser jo bare helt vildt lækkert ud...

Hvorfor giver man dog det 1 /10?
Jeg har godt nok ikke smagt det endnu, men det virker da til, det fortjener bedre...
Trutfant
14 år siden

Uha, mål i kopper.
Jeg sørgede bare for at bruge den samme størrelse kop hele tiden, så ændrer man ikke målene. :) (Havde ikke nogen "amerikansk kop" mål.)
Den smagte godt på skeen. Glæder mig til at smage den på kagen, når den er kølet helt ned.
Pernille
14 år siden

det er genialt, jeg lavede det her til min fødselsdag og det var et kæmpe hit ! :D
we are the nothing
14 år siden

Jeg rørte 1 tsk matcha te pulver i, og fik den fineste sart grønne frosting der var helt perfekt på mine mango cupcakes :D
DenBlaaKat
13 år siden

Org Yearh! :D på blåbær- banan muffins´ne herinde fra er chokoladen bare god.. Uhm..
Carrot
13 år siden

Undskyld men skal det ikke være: Hvis det er for tykt tilføjes mere mælkeerstatning, hvis det er for tyndt tilføjes mere flormelis? Anyways... Superlækker let kage! 10/10 herfra :D
Røsle
13 år siden

Enhver kages evige redning!
Røsle
13 år siden

Enhver kages evige redning!
Røsle
13 år siden

Enhver kages evige redning!
Snyn
13 år siden

Det er en virkelig god opskrift! Vil lige give et tip om, at især på orange-chokolade muffins, der smager det godt med appelsinfrosting (udskift den kvarte kop soyamælk med en kvart kop presset appelsin og pynt med revet appelsin skal)
Séverine
12 år siden

Nu ved jeg hvad jeg skal lave i dag :-P
sofiesurprise
12 år siden

Mener du ikke, at hvis den er for tyk, tilsæt mere mælkeerstatning, og hvis den er for tynd, tilsæt mere flormelis? (-;
Fed erstatning på Butter Cream frosting. ^^
moonytiger
11 år siden

Så har jeg prøvet den som frosting til en vegansk chokoladekage, og den er lækker, men helt ekstremt sød... er der nogen mulighed for at tage noget af sødmen af den? Jeg ved godt den er lavet på næsten ren flormelis, så det er et svært spørgsmål ;) Men jeg har en sukkertand uden lige, og jeg kunne næsten ikke spise hele mit stykke kage xD