Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Dødnem vegansk "smørreost"

Vegansk

Et bæger (½ l) soyayoghurt sættes til at dræne/dryppe af i en tragt i en eller anden skål/lign., så tragten ikke vælter. Lad stå i køleskabet et døgns tid, hæld overskydende væske fra et par gange undervejs.
Nu har du en "smørreost"/"friskost", som du kan tilsætte lige nøjagtig den smag, du ønsker.
Denne gang valgte jeg frisk purløg, salt/peber, lidt oregano, tandoori, hvidløg og tomatpure.
Mulighederne er næsten uendelige.
Held og lykke med eksperimentet !!


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

ER
7 år siden

Dræner du det i et kaffefilter?
Warzywo
7 år siden

Den er bare så lækker !!!
Kilroy
7 år siden

ER : ja, enten det eller køkkenrulle.
War : jeps...og nem...og totalt alsidig...desværre har den kort holdbarhedstid, og det er ikke pga risiko for mugdannelser..heh;)