Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Sukkerfri rabarbersyltetøj/marmelade

Sukkerfri rabarbersyltetøj/marmelade

Vegansk

Skær rabarber og figner i mindre stykker.(jeg kom til at spise en del figner mens jeg skar dem i stykker, så smag dig frem, hvor mange du vil have i :-) )

Put dem i en gryde hvor der er en anelse vand i(så det ikke brænder på)
Lad det simre, ca. 30 minutter. Rør af og til.

Alt afhængig af om marmeladen skal være glat eller der må være lidt klumper i, blender eller moses det hele.
Fyldes i glas og nydes :-)

Virkelig lækkert på en rugbrød!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Sisse

Ingredienser:

1 kg rabarber
750-1000 g tørrede figner
 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

GreenEnergy
8 år siden

har lige fundet 3-4 kg tørret figner så tro jeg vil lave mig sådan en omgang tak
hvor langtid holder det hvis man smider det på syltetøjs glas?
Sisse
8 år siden

Ikke længe hjemme hos mig ;-)
Men jeg tror sagtens du kan have det et par uger, uden der sker noget ved det. Så længe du hælder det på glas mens det er varmt og lukker for glassene umildbart efter. Der er jo ingen konserveringsstoffer i, selvom jeg har en formodning om at sukkeret fra fignerne og syren fra rabarberne har konserverende effekt! :-)
Held og lykke med det!