Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Jule-tofu-deller

Vegansk

250 g tofu
1 løg
1 god håndfuld champignon (gerne afvandet fra glas)
En håndfuld hasselnødder
Lidt mel
Et godt drys peber og salt
Evt 1 tsk bagepulver
3/4 dl hørfrø
1½ dl vand

Tufu (som lige er blvet vredet så vandet er ude), løg og champignon skal have en tur gennem en hakkemaskine (Kan naturligvis hakkes og moses med gaffel)

Hørfrø kommes i en kasserolle med vandet og koges op under omrøring i ca 2-3 min. hvorefter man hurtigt sier frøene fra og køler skummet/slimet. (Man kan evt bruge 2 æg istedet)

Man blander det hele i en skål med mel tilsidst, så man får en jævn klistret fars....

Dette puttes i spsk-str. på en pande og steges til de er gyldne og sprøde.

Dellerne er osse rigtig gode med squash, gulerødder, krydderurter etc istedet for champignon.
Samt naturligvis andre krydderier end salt/peber alt efter hvad man vil spise til






Bedømmelse: 8 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Julemad


Kommentarer

Semigrøn
9 år siden

Så lækre!
Hippieungen
8 år siden

Genialt!
nannarasch
5 år siden

Hvornår skal hasselnødderne i? Skal de hakkes eller?