Jule-tofu-deller
Vegansk
250 g tofu1 løg
1 god håndfuld champignon (gerne afvandet fra glas)
En håndfuld hasselnødder
Lidt mel
Et godt drys peber og salt
Evt 1 tsk bagepulver
3/4 dl hørfrø
1½ dl vand
Tufu (som lige er blvet vredet så vandet er ude), løg og champignon skal have en tur gennem en hakkemaskine (Kan naturligvis hakkes og moses med gaffel)
Hørfrø kommes i en kasserolle med vandet og koges op under omrøring i ca 2-3 min. hvorefter man hurtigt sier frøene fra og køler skummet/slimet. (Man kan evt bruge 2 æg istedet)
Man blander det hele i en skål med mel tilsidst, så man får en jævn klistret fars....
Dette puttes i spsk-str. på en pande og steges til de er gyldne og sprøde.
Dellerne er osse rigtig gode med squash, gulerødder, krydderurter etc istedet for champignon.
Samt naturligvis andre krydderier end salt/peber alt efter hvad man vil spise til
Alle opskrifter af
PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
Semigrøn
13 år siden
13 år siden
Så lækre!
Hippieungen
12 år siden
12 år siden
Genialt!
nannarasch
9 år siden
9 år siden
Hvornår skal hasselnødderne i? Skal de hakkes eller?