Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Nemmeste kidneybønne

Vegansk

Denne meget, meget simple opskrift florerer i vores vennekreds efter min veninde og hendes egyptiske mand har serveret den for os. Opskriften kan varieres efter smag og tager ganske kort tid at lave. Den egyptiske træningsmand mener ikke at man skal spise den for sent da den er proteinrig, men derimod egner sig bedst som morgenmad med tilbehør som feta, røræg, frisk tomat og brød. Smager også fint, kold.

Først og fremmest svitses hvidløget gyldent i olien. Derefter kommes dåsebønnerne og tomat på panden (pas på det sprøjter let i olien), hvis det ønskes så kommes også andre ingredienser i nu. Mos det let sammen og lad det simre til den ønskede konsistens opnås. (Her lader vi det gerne simre til det er lidt tykt men stadig klistrer fast på brødet.)

Server med brød :)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Sally

Ingredienser:

Passer til 2:
1 dåse røde kidney bønner
1-2 tomater, evt ½ dåse/flåede.
hvidløg - hakket eller presset
Smagløs olie eller fedtstof

evt:
chili (eller chilibønner i stedet for alm)
Grønsagsboullion.
Krydderier efter smag.

 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter

Alle opskrifter af Sally:Nemmeste kidneybønne
Kommentarer

goodwomann
3 år siden

j_a_s_t_e_r_0_2_j_e_f_f_e_r_s_o_n_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m
Hej.
Rart at møde dig, jeg er Miss Jaster, jeg er en enkelt kvinde fra United State, jeg arbejder for US Army. Jeg ville elske at kende dig mere bedre, og det er kun, hvis du ikke har noget imod at skrive mig til min email (jaster02jefferson@gmail.com

) er en nem gå dame, der vil gøre noget for den person, jeg elsker, kan du fortælle mig noget om dig selv i din mail til mig, så jeg vil gøre det samme og venter på dit søde svar.
Jaster.