Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Pesto af skvalderkål og purløg

Vegansk

I foodprocessor kværnes ca. 1 liter skyllet skvalderkål + et par håndfulde purløg + 2 - 4 fed hvidløg + 100 - 150 g tørristede pinjekerner + 1 - 2 dl olivenolie + 1 stor håndfuld gærflager (vegetarisk variant = revet hård ost, typisk parmesan/peccorino) + salt/peber + en knivspids røget paprika.
Wrooooom - wroooom.
Smages til (evt. justeres med en anelse sirup/citronsaft).
Kan slf også laves med basilikum/persille/ramsløg/mynte og andre frø/nødder/kerner.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger