Flødeost
Vegansk
Hæld yofuen på et rent viskestykke (eller lign) over en skål og lad vædske løbe fra så den bliver drænet.Blendt den med soltørrede tomater, hvidløg, paprika og lidt urtesalt
Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
en god håndfuld soltørrede tomater
2-3 fed hvidløg
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
½liter yofu/soyayogurten god håndfuld soltørrede tomater
2-3 fed hvidløg
Alle opskrifter af
PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
znasha
11 år siden
11 år siden
Lyder lækkert. Hvor lang tid skal yoghurten drænes?
PollyPunk
11 år siden
11 år siden
jeg plejer gerne at glemme den mindst en time eller 2, men ellers efter hvor "tør" du vil have osten
Marika
11 år siden
11 år siden
Den her "ost" er super lækker!! Jeg lavede den med hvidløg, purløg og peberfrugt hakket meget fint..
Buch
11 år siden
11 år siden
Den smager så nice, tak for opskriften Prøv den på pasta også!