Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Flødeost

Vegansk

Hæld yofuen på et rent viskestykke (eller lign) over en skål og lad vædske løbe fra så den bliver drænet.
Blendt den med soltørrede tomater, hvidløg, paprika og lidt urtesalt


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

½liter yofu/soyayogurt
en god håndfuld soltørrede tomater
2-3 fed hvidløg
 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

znasha
7 år siden

Lyder lækkert. Hvor lang tid skal yoghurten drænes?
Knoldselleri
7 år siden

jeg plejer gerne at glemme den mindst en time eller 2, men ellers efter hvor "tør" du vil have osten
Marika
7 år siden

Den her "ost" er super lækker!! Jeg lavede den med hvidløg, purløg og peberfrugt hakket meget fint..
Buch
7 år siden

Den smager så nice, tak for opskriften Prøv den på pasta også!