Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Grillede auberginer med tomat

Vegansk

Auberginen flækkes i 4 stykker på langs. Saltes og lægges i en dyb talerken i et par timer, så den bitre væske trækker ud.

Tomat salsa: skær tomaterne i firkanter og kom dem i en skål, smag til med citronsaft, chili, salt og peber samt sukker. Tilsæt evt. hakket hvidløg. Hvis du bruger dåsetomater, drænes de for væde og skæres i tern og tilsmages som ovenfor.

Skyl og tør persillen, hak den i et glas med en saks.

Grill auberginerne på begge sider. Læg dem på en tallerken og pensl oversiden med hvidløgsolie. Her lægger du tomatsalsaen og godt med persille over.

Spis dem med en fyldig salat med bønner, linser eller andet som fylder. Er også god som forret.



Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Bodil

Ingredienser:

1 aubergine
4-5 tomater eller 1 dåse
Persille
Citronsaft
Chilli
Salt og peber
Lidt sukker
Evt. hvidløg
Olie eller hvidløgsgsolie til pensling.
 
Se flere opskrifter på Grill


Kommentarer

AkupunkturAnni
5 år siden

Denne ret er fantastisk... kan også med fordel spises, når den er lavet i ovnen... :)
Bodil
4 år siden

Det har du helt ret i - men det er nu en ret let og blæret grill ret som også dur til alle kødæderne!