Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Krydret, cremet forårssuppe m. estragon og mynte

Krydret, cremet forårssuppe m. estragon og mynte

Vegansk

Inden du begynder, skyldes alle friske grøntsager

Snit porre og hvidløg fint, skær broccolien i grove stykker og bland det sammen med spinaten i en kasserolle. Lad det svitse kort (uden fedtstof), og tilsæt vand, mynte, estragon og de forskellige stødte krydderier og citronsaften.

Lad det koge svagt under låg i ca. 15 min.

Hæld blandingen i en blender, og blend til en ensartet og cremet masse.
Hæld nu suppen tilbage i kasserollen og tilsæt kokosmælk, marmite, dijonsennep og spidskål under opvarmning.
Sæt låget på, og lad det småkoge 3-5 min mere for spidskålens skyld. Til sidst røres misopaste og evt. chilipaste i.. det må Ikke koge mere.
Smag til med salt og peber - servér dampende varm med drys af linsespirer og ristede græskarkerner.

~ Her er desuden tale om halv-små portioner, så hvis din appetit er større, så lav endelig en dobbelt portion og servér med godt brød, evt. valnødde- eller speltbrød. ~


http://bananmad.blogspot.dk/2012/06/krydret-cremet-forarssuppe-med-mynte-og.html


Bedømmelse: 8 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af BobbelobBob

Ingredienser:

Til 2 personer

*200-250 gram broccoli (gerne stokken!)
*2-3 fed hvidløg
*100 gram porre
*En håndfuld friske spinatblade
*4-6 friske mynteblade
*En spsk grofthakket frisk estragon
*½ tsk stødt ingefær (evt. lidt frisk)
*½ tsk mediumstærk karry
*½-1 tsk gærflager (kan udelades)
*1½ spsk citronsaft
*1 tsk dijonsennep
*1 tsk marmite
*1 dl fuldfed kokosmælk
*600-800 ml vand
*1 tsk lys misopaste
Evt. ½ tsk chilipaste
Evt. en håndfuld spidskål
Salt og peber


Topping: (kan udelades)

1-2 spsk ristede græskarkerner
1 dl linsespirer
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af BobbelobBob: