Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Glutenfri madpandekager!

Glutenfri madpandekager!

Vegansk


Alle ingredienser piskes sammen og sættes i køleskabet 10-20 min, mens fyldet laves.
Derefter steges de på en hed pande et par min pr side, indtil de får lysebrune pletter.

Jeg stegte aubergine i tern, tomater i tern, orange peberfrugt, ærter spinat og en masse krydderier. Fyldet bliver lidt mere lækkert, hvis man tilføjer lidt vand ell. bouillion, samt tomatpure, chilipaste, kokosmælk (ell. havrefløde/soyafløde) samt gærflager, garam masala og andre krydderier, du lige har ved hånden. Marmite giver et lækkert pift, men behøves ikke - ja, kig omkring i køleren og skabene, og så om du ikke kan skabe noget spændende. Kål, fx spidskål, broccoli og hvidkål egner sig også til formålet!

http://bananmad.blogspot.dk/2012/06/glutenfri-madpandekager-med-krydret.html


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af BobbelobBob

Ingredienser:

Til 4 pandekager:

2 dl kikærtemel

1½-2 dl boghvedemel

4-6 dl vand ell. vegetabilsk mælk

½ tsk havsalt

Et pift røget paprika

2 tsk gærflager

½ spsk sojasauce

1 tsk gurkemeje

Evt. en lille hånd finthakket, dampede brændenælder ell. persille og en knivspids kala namak/'sort salt'.
 
Se flere opskrifter på Andet

Alle opskrifter af BobbelobBob:






Kommentarer

ReformedVEGAN
7 år siden

Stegte du pandekagerne på en tør pande?
BobbelobBob
7 år siden

Nej, med lidt olie (: ellers synes jeg ikke, at de får den rigtige farve.. man kan selvf. også tilsætte lidt olie til dejen og undlade det på panden..